logoleft_pmi

icon_wearound

CARIAN PUSAT PEMERIKSAAN

Cari Pusat PUSPAKOM terdekat anda

icon_family

SERTAI KAMI

Jawatan Kosong Terkini

Print

Warga kerja adalah aset berharga kami dan tunggak kepada kejayaan dalam merealisasikan aspirasi untuk menjadi agensi yang diiktiraf di peringkat global dalam pemeriksaan keselamatan kenderaan. Pencapaian kami pada hari ini dan pada masa hadapan bergantung kepada kecekapan dan komitmen daripada warga kerja.


Pemeriksa Kenderaan kami adalah terlatih dan berkelulusan dalam Diploma Pemeriksaan Kenderaan dan Sijil Pemeriksaan Kenderaan dengan kerjasama daripada Universiti DRB-HICOM Automotif Malaysia (DHU). Pemeriksa Kenderaan kami adalah berpengalaman dan mahir untuk menjalankan pemeriksaan kenderaan secara profesional. Kami memupuk persekitaran yang menggalakkan pembelajaran dan pembangunan yang berterusan bagi meningkatkan keupayaan dan potensi warga kerja kami.

Untuk memastikan keselamatan kenderaan yang terbaik, kami menitik beratkan kerja kami, dan memastikan perkhidmatan yang diberikan adalah yang terbaik kepada pelanggan kami. Setiap sumbangan dari warga kerja kami adalah bernilai ke arah mencapai wawasan yang kami kongsi bersama.

Bookmark and Share

PENGUMUMAN

Berita dan informasi terkini tentang PUSPAKOM dan perkhidmatannya.

POLISI PEMBERI MAKLUMAT

Kami menggalakkan anda untuk memaklumkan kepada kami jika anda mengesyaki atau mengetahui sebarang aktiviti salah laku, atau rasuah di PUSPAKOM.

SOALAN LAZIM

Untuk sebarang pertanyaan, sila rujuk soalan-soalan lazim di sini.