Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with id: 49

logoleft_pmi

icon_wearound

CARIAN PUSAT PEMERIKSAAN

Cari Pusat PUSPAKOM terdekat anda

icon_family

SERTAI KAMI

Jawatan Kosong Terkini

Print

Walaupun segala usaha telah diambil untuk memastikan ketepatan maklumat, kenyataan, teks, artikel, data, gambar, skrin dan bahan lain yang terkandung dan terpapar dalam laman web ini, namun kami tidak membuat representasi, jaminan atau waranti tentang ketepatan, kebolehpercayaan, kualiti, kebenaran, kesesuaian dan kesempurnaan bahan tersebut. Kami berhak untuk menambah, memadam atau mengubah bahan tersebut tanpa sebarang notis.

Kami tidak bertanggungjawab atas ketidaktepatan atau ketidakmasukan maklumat dalam laman web ini. Kami juga menolak apa sahaja tanggungjawab atas sebarang kerugian atau kerosakan langsung, tidak langsung, khas atau berbangkit yang disebabkan penggunaan laman web ini secara langsung atau tidak langsung, dan kebergantungan pada bahan yang terkandung di dalamnya. Sebarang keputusan yang anda buat berdasarkan bahan tersebut adalah tanggungjawab anda.

Kami tidak menjamin bahawa fungsi atau operasi laman web ini tidak akan terganggu atau bebas daripada kesilapan, dan bahawa kesilapan akan dibetulkan, atau bahawa laman web ini atau pelayan yang memungkinkan kewujudannya, akan bebas daripada virus atau unsur-unsur lain yang berbahaya.

PUSPAKOM Sdn Bhd ialah pemilik atau pemegang lesen semua hak cipta dalam dan kepada kandungan dalam laman web ini, termasuk tetapi tidak terhad kepada (i) semua bahan, dokumentasi, teks, data, grafik, graf, carta, butang, foto, video, muka taip, muzik, bunyi, kod HTML, dan antara muka yang terkandung dalam laman web ini; dan (ii) reka bentuk, pemilihan dan susunan laman web ini.

Semua tanda niaga, tanda perkhidmatan, nama dagang, logo dan tanda-tanda lain adalah hak milik tunggal PUSPAKOM Sdn Bhd. Tiada apa-apa yang terkandung dalam laman web ini boleh ditafsirkan sebagai memberikan apa-apa lesen atau hak untuk menggunakan mana-mana tanda tersebut tanpa kebenaran bertulis daripada PUSPAKOM Sdn Bhd.

Vehicle Inspection Disclaimer

Laporan pemeriksaan PUSPAKOM menggambarkan keadaan kenderaan sewaktu pemeriksaan dijalankan. Keadaan kenderaan boleh berubah selepas waktu pemeriksaan dijalankan sehingga waktu sebenar pembelian kenderaan berkenaan. Perubahan tersebut boleh diakibatkan oleh kerosakan fizikal pada kenderaan, ubahsuai yang dilakukan oleh pemilik kenderaan, kerja pembaikan pada kenderaan, susut nilai dan sebagainya. PUSPAKOM tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang perubahan yang berlaku selepas pemeriksaan ke atas kenderaan dijalankan oleh pemeriksa kenderaan PUSPAKOM.

Bookmark and Share

PENGUMUMAN

Berita dan informasi terkini tentang PUSPAKOM dan perkhidmatannya.

POLISI PEMBERI MAKLUMAT

Kami menggalakkan anda untuk memaklumkan kepada kami jika anda mengesyaki atau mengetahui sebarang aktiviti salah laku, atau rasuah di PUSPAKOM.

SOALAN LAZIM

Untuk sebarang pertanyaan, sila rujuk soalan-soalan lazim di sini.